Dermokozmetika za problematično kožo

Blagovna znamka Pharmaceris ponuja varno specialistično dermokozmetiko, ki je posebej namenjena zadovoljevanju potreb po negi kože in pomaga pri zdravljenju najpogostejših kožnih težav.

Dermokozmetiko Pharmaceris je razvila ekipa strokovnjakov, ki je z združevanjem dermatoloških rešitev in naprednih kozmetičnih formul uspela pridobiti pripravke, ki so sposobni odpraviti vrsto različnih težko ozdravljivih kožnih težav.

Sistematično razvrščeni v 13 linij izdelkov ti pripravki prispevajo k razvoju celovitih programov nege kože z dokazano učinkovitostjo in varnostjo. Vse formule so bile dermatološko testirane, nekatere celo klinično testirane na pacientih, ki imajo težave s kožo, s strani neodvisnih raziskovalnih inštitutov in bolnišnic.

Pharmaceris – zaupanja vredna blagovna znamka

Milijoni zvestih in zadovoljnih potrošnikov so že prepoznali visoko učinkovitost in varnost izdelkov, ki se prodajajo pod blagovno znamko Pharmaceris. Blagovna znamka je pridobila priznanje tudi pri zdravnikih specialistih, kot so dermatologi, pediatri in farmacevti, ginekologi in babice, ki jo vsi priporočajo svojim pacientkam.

Specializirana dermokozmetika Pharmaceris je prejela številne prestižne nagrade in priznanja na poljskem in tujih trgih.

Dokazano zelo učinkovito in varno.
Priporočajo dermatologi.

EMOTOPIC – Suha in atopična koža

Razširjene kapilare

Alergična in občutljiva koža

Aknasta koža

DS – Seboroični dermatitis

Materinstvo

Koža s hiper-pigmentacijami

Rozacea rdečica kože

Koža po obsevanju

Psoriaza- luskavica

Vitiligo – izguba pigmenta

Nega las in lasišča

Pudri in tekoče podlage

Dermozaščita pred soncem

REGENOVUM – zrela koža

POIŠČI LEKARNO